Vg1 Teknikk og industriell produksjon - LOSA

Skjærebrenner - Klikk for stort bilde

TIP er basis for mange yrker med arbeidsplasser i store og små industribedrifter, på skip, installasjoner for produksjon av olje og gass, i store og små verksteder og på alle typer kjøretøy og anleggsmaskiner.

Som LOSA-elev er skoleåret basert på en uke teori og en uke i praksis.

Praksis foregår på verksteder lokalt i hjemkommunene

Teorien foregår på studio på de lokale skolene i distriktene.

Noe for deg?

Er du teknisk interessert eller har du interesse for mekanisk arbeid? Da er kanskje Vg1 Teknikk og industriell produksjon noe for deg?

Hva kan du bli?

Utdanningsprogrammet fører frem til ulike yrker innen for eks: ,

• Bilindustri
  • Skipsindustri
  • Mekaniskindustri
  • Teknisk industri
  • Kjemisk industri
  • Olje- og gassbransjen

De ulike yrkene stiller krav til teknisk innsikt og ferdigheter, nøyaktighet og hvor HMS er sentralt i alle bransjer.

Teknikk og industriell produksjon er en av flere utdanningsmuligheter som kan føre frem til ulike yrker innenfor olje og gassbransjen.

HMS

Du vil begynne skoleåret i programfagene med å gjennomgå opplæring i helse, miljø og sikkerhet (HMS).

Dermed er du også klar til praktisk arbeid på verksted.

Veien videre?

Etter Vg1 TIP kan du ved vår skole velge Vg2 Maritime fag. Du kan også velge en rekke andre studieretninger.

Ole Håvard Olsen
Studierektor LOSA/Faglærer