Innlevering av PC våren 2017

Nærbilde av PC stabel - Klikk for stort bilde

Alle elever må kontrollere PC kontrakten for frikjøp eller innlevering.

Elever som fortsetter ved vår skole, eller en annen fylkeskommunal skole tar PC-en hjem i ferien, og de som slutter på videregående skole må avslutte leasingforholdet.

Fortsetter på en annen fylkeskommunal skole i Finnmark

Flytter du over til en annen skole tar du maskinen med deg hjem i ferien. Når du kommer til den nye skolen tar du kontakt med administrasjonen på skolen, og forteller at du har med deg PC fra Nordkapp videregående skole. Den nye skolen tar kontakt med skolen vår slik at det formelle angående den bærbare pc-en blir ordnet.

Fortsetter på en skole utenfor Finnmark fylkeskommune

Begynner du på en skole som ikke tilhører Finnmark fylkeskommune har du to muligheter:

1. Du leverer inn PC-en etter siste eksamen og før 20. juni. Skolen sørger for at leasingforholdet blir avsluttet.
  2. Du frikjøper PC-en. Frikjøpspris (det du må betale) blir beregnet etter følgende formel:

Frikjøpspris: 1014 + 1014 + 1014- «innbetalt beløp så langt».

Skal ikke gå på skole 2017/2018

Hvis du ikke skal gå på skole har du to muligheter.

1. Du leverer inn PC-en til skolen etter siste eksamen og før 20. juni. Skolen sørger for at leasingforholdet blir avsluttet.
  2. Du frikjøper PC-en fra skolen. Frikjøpsprisen (det du må betale) blir beregnet etter følgende formel:

Frikjøpspris: 1014 + 1014 + 1014 – «innbetalt beløp så langt».

Hvis du skal gjøre noe annet enn det som er nevnt ovenfor skal du ta kontakt med IT-ansvarlig Rune Floer.

Hvis du ønsker å frikjøpe PC-en, skal du levere den inn til skolen i god tid før 20. juni, slik at den kan settes opp med ny programvare og åpnes for adm. rettigheter.