2AAA har vært i Hammerfest på Petrochallenge

2AAA oktober 2018 - Klikk for stort bilde

Mandag 15. oktober dro 6 elever fra Vg2 studiespesialisering (2AAA) til Hammerfest for å delta under PetroChallenge 2018. Kort fortalt er dette en konkurranse hvor hvert lag er et eget oljeselskap.

Elevene ble delt inn i lag og lagene følger samme prosedyrer som et oljeselskap gjennomgår i arbeidet med å lokalisere og utvinne olje. Oljeutvinningssimulatoren krever alt fra analytiske, økonomiske og kreative evner for å lykkes. De to lagene fra Nordkapp VGS gjorde det veldig bra på det analytiske og kreative. Den helt store fortjenesten uteble. Det endelige resultatet foreligger ikke. Det har vært en lærerik og sosial opplevelse. Tommel opp til variert skolehverdag – 2AAA.

Elevene som var med er: Eliassen, Mikael Alexander, Henriksen, Sander, Jeremiassen, Adrian Christopher, Kristiansen, Esben Olli, Olsen, Kristina Margareth og Pedersen, Vegard Figenschau.

Samarbeid om å lokalisere og utvinne olje - Klikk for stort bilde Samarbeid - Klikk for stort bilde På pizza restaurant - Klikk for stort bilde
Fotograf: Jostein Vae