Skolens kantine

Kantina, Nordkapp vgs - Klikk for stort bilde

Kantina har åpent hver dag i løpet av skoleåret. Her får du kjøpt variert og god mat til greie priser.

Mandag - torsdag:            kl. 08:00 – 14:30

Fredag:                               kl. 08:00 – 13:30

Telefon til kantinen 78 96 50 94

Frokosttilbud

Frokost-buffet serveres kl. 08:00 – 09:00.

Pris: kr. 20,- (elever) / kr. 35,- (andre)

Frokostkort m/10 klipp: kr 150,- (elever) / kr. 300,- (andre)

Lunsj tilbud

Lunsj kl.11:30

Du kan kjøpe varm lunsj hver dag. Maten lages av elevene på kokkelinja eller ansatte i kantina.

Prisene på varm lunsj varierer mellom kr. 30,- og kr. 45,-. I tillegg til varm mat, kan du velge blant bagetter, smørbrød og salater.

Kom gjerne med forslag til innhold til bagettene våre, eller om dere har andre ønsker til lunsj.

Allergi

Gi oss beskjed om du har allergi, da skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge et måltid som du kan spise.

Drikke og snacks

Vi har et stort utvalg av drikke og snacks, som kaffe, te, juice, iste/iskaffe, melkeprodukter, yoghurt, frukt, nøtter og vann.

Bruk av kantina

Ryddevogn står plassert i kantina, og alle oppfordres til å rydde etter seg.

Glass, kopper og tallerkener skal ikke tas ut av lokalet. Gjør du det, så må du bringe utstyret tilbake før skoledagen slutter.

Vi setter stor pris på at du hjelper oss med å rydde opp etter deg.

Velkommen til kantina

Anette Bjørnå Wagelid