Hybelformidling og vertsfamilieordning

hus2.jpg - Klikk for stort bilde

Er du ”borteboer” og trenger et sted å bo? Ønsker du informasjon om vertsfamilieordninga?

Eller er du huseier i Honningsvåg og har en hybel/leilighet til leie?

Hybel/ leilighet?

I Honningsvåg har vi dessverre ikke noe hybelhus å tilby våre elever. Det jobbes med saken, men foreløpig er vi uten. Skolen har et stort antall borteboende elever, og det vil si at alle disse må ut på det private markedet for å finne seg et sted å bo.

For å hjelpe våre elever med dette, driver skolen en formidlingstjeneste. Elevene får hjelp til å finne seg et bosted, og huseiere får hjelp til å annonsere sine hybler/leiligheter. (se oversikt over hybler og leiligheter).

Huseiere i Honningsvåg som har en hybel /leilighet til leie, ta gjerne kontakt. Behovet er stort!

Elevkonsulent Kjersti Røst: 997 38 005 / 78 96 50 35

Vertsfamilie?

Skolen tilbyr også ei vertsfamilieordning til våre yngste elever. Vertsfamilien er litt mer enn bare et rom. Vertsfamilien kan hjelpe eleven med praktiske ting som for eks. vekking, klesvask, måltider og annet.

Les mer om skolens vertsfamilieordning (blå knakk)