Skolebiblioteket

Klikk for stort bilde

Skolebiblioteket er en viktig læringsarena for elevene. Det er tilrettelagt for at du som elev kan jobbe alene eller i grupper. Biblioteket er også en sosial arena for elevene våre.

På biblioteket får du tilgang til lesepulter, PC-, trådløs internett, kopimaskin/skanner, sjakkbord og brettspill. I hyllene finner du fag- og skjønnlitteratur, filmer, lydbøker, tegneserier, aviser og tidsskrifter. Har vi ikke boka du vil ha, tilbyr vi fjernlån fra andre bibliotek.

Det er på biblioteket du låner lærebøker. Du er økonomisk ansvarlig for alt du låner, tap må erstattes.

Bibliotekar har ansvar for opplæring i informasjonssøk, kildekritikk og kildehenvisning. Trenger du hjelp, ta kontakt. Bibliotekaren er her for deg!

Du kan søke etter litteratur i vår elektroniske katalog.

Åpningstid

Mandag – fredag kl. 08:00 – 15:30