Skolevalgdebatt ved Nordkapp videregående skole

Klikk for stort bildeFredag 30. august 2019 blir det valgdebatt og valgtorg ved Nordkapp kino (Rådhuset).

Valgdebatten ledes av en ordstyrer. Nærmere regler for gjennomføring av debatten avklares senere.

Partiene gis 90 sekunder hver til innledning og 60 sekunder til avslutningsinnlegg.

Resten av taletiden deles i utgangspunktet likt mellom partiene. Det vil være folk tilstede som passer tiden.

I siste halvdel av debatten åpnes det for spørsmål fra salen.

Det er ikke lagt opp til bestemte temaer som partiene må diskutere, men det er et ønske fra skolen at skolepolitikk blir debattert.

Tidsplan for dagen

Kl. 10.00 - 11.20: Valgdebatt på kinoen - alle elever med lærere.

Kl. 11.20 - 12.00: Valgtorg i foajeen på kinoen - elevene kan spørre og få informasjon.

Kl. 12.00 - 13.10: Skolevalg - alle klasser er satt opp med tidspunkt for å stemme i Atriet

Kl. 13.10: (etter avgitt stemmer) Skolevalgundersøkelse - klassevis på klasserom med sin kontaktlærer.

Påmelding til skolevalgdebatt og Valgtorg gjøres til

John Tore Svendsen

Skolevalgkoordinator

john.tore.svendsen@ffk.no

mobil: 900 40 489

Mandag 2. september

Kl. 13.00 – 16.00: Valgdebatt – Kompetanse og beredskap – fylkes ungdomspolitikere – atriet her på skolen
Noen klasser – påmelding til Hilmar Gerhardsen

Tirsdag 3. september

Kl. 12.00 – 13.00: Forhåndsstemming til det ordinært Valg 2019. Nordkapp kommune avholder denne forhåndsstemmingen i foajeen på skolen. Gjelder elever over 18 år- også borteboere, studenter, ansatte – alle må ha med legitimasjon.